ZSE Energia získala certifikát ISO 9001 - Novinky - Skupina ZSE
ie

Prehliadač Internet Explorer nie je podporovaný

Pre správne zobrazenie stránky vám odporúčame použiť prehliadač Firefox alebo Chrome



ZSE Energia získala certifikát ISO 9001
30.4.2014 

Predmetom certifikácie bol nákup a predaj elektriny a plynu.

Dňa 24. apríla 2014 sa v ZSE Energia, a. s., uskutočnil certifikačný audit systému manažérstva kvality, ktorý vykonala spoločnosť 3 EC International, a. s. Predmetom certifikácie bol nákup a predaj elektriny a plynu.

Certifikát

Cieľom auditu bolo preveriť zhodu zavedeného systému manažérstva kvality s požiadavkami normy ISO 9001, zákonnými a zmluvnými požiadavkami, požiadavkami zákazníka, zistiť vhodnosť a funkčnosť zavedeného systému a efektívnosť procesov spoločnosti.

Výsledkom auditu bolo konštatovanie, že zavedený systém manažérstva kvality je funkčný, implementovaný v zmysle normatívnych a legislatívnych požiadaviek, požiadaviek zainteresovaných strán na vzorovej úrovni. Výstupom auditu bolo udelenie certifikátu ISO 9001. 

Certifikačná spoločnosť identifikovala tieto silné stránky:

  • leadership, zainteresovanosť na riadení kvality na všetkých úrovniach a stupňoch riadenia,
  • efektívny systém riadenia kvality,
  • orientácia na zákazníka,
  • marketing, zisťovanie spokojnosti zákazníkov,
  • orientácia na zamestnanca,
  • profesionálny, vysoko kvalifikovaný personál.


Čo to znamená pre ZSE Energia?

V prvom rade úspešná certifikácia zvyšuje kredit spoločnosti na energetickom trhu, je konkurenčným nástrojom na dosiahnutie spokojnosti zákazníka. Zároveň je to veľký úspech aj vo vzťahu k zlepšeniu hospodárskych výsledkov spoločnosti a upevnenia pozície na trhu.

V neposlednom rade je to cesta neustáleho zlepšovania výkonnosti procesov spoločnosti, zvyšovania spokojnosti zákazníka a nástroj k dosiahnutiu čo najvyššej kvality ako hodnoty pre zákazníka a pre spoločnosť.